LIVSTRUENDE SYK

7. DESEMBER 2021 6. april i år ble jeg plutselig akutt syk med høy feber og sendt med ambulanse til sykehuset i Tønsberg. Jeg var livstruende syk med sepsis, blodforgiftning.

Årskane var infeksjon i en kunstig hjerteklaff som jeg fikk operert inn for ca 25 år siden. Det som gjorde situasjonen ytterligere alvorlig var at siden antibiotika har problemer med å virke på kunstige organer, ble jeg kjørt til Rikshospitalet for reoperasjon av hjerteklaff. Nedturen var derfor formidabel da jeg fikk vite at det ikke ville bli gjort på grunn av skyhøy dødsrisiko. Da var det bare å håpe på at antibiotikaen på sikt ville virke.

Og midt oppe i det hele fikk jeg hjerneblødning.

Etter en måned på sykehus og en måned på Sandefjord Medisinske Senter fikk jeg endelig reise hjem. To måneder med intravenøs antibiotikabehandling, seks ganger i døgnet hadde likevel hatt sin effekt. 

Og etter en lang opptrening er jeg så smått i gang igjen.
Nå skal det skapes bilder.
Da det så som mørkest ut var jeg redd jeg hadde skapt mitt siste bilde.

Etter denne tiden er jeg så takknemlig for at vi har et så godt helsesystem i dette landet!WEIGHT OF BURDEN


Her ser du noen av bildene mine. Jeg håper du liker det du ser. I nettbutikken finner du mange flere. Og kanskje finner du et du bare MÅ ha. Bildene er eksklusive. Det vil si at alle er signert og nummerert i et begrenset opplag. Utforsk